Team Sportvolgen

Vind jij het leuk wat we met Sportvolgen doen?  Heb je affiniteit met sporten zoals roeien, zeilen, schaatsen of andere sporten die in de open natuur plaatsvinden? En daarnaast een gezonde interesse in technologische ontwikkelingen die sporten in beeld kunnen brengen? Feel free om eens vrijblijvend met team Sportvolgen mee te doen. En zoals het in de sport is, zijn er verschillende posities waar je kan spelen. We kijken niet naar specifieke plekken, maar meer welke skills je mee brengt. Heb je ervaring als back-end developer (Python), content-creator of Drone-pilot? Of juist meer als video-editor, geluidstechnicus of beeldregisseur.  Alle skills zijn welkom. Als team zijn we namelijk bezig bezig om Sportvolgen continue naar een hogere klasse niveau te brengen.  Laat van je horen via onze socials of via team@sportvolgen.nl

Wie zitten er in team Sportvolgen 

Dick van Teeffelen heeft een hart voor de sloeproeisport, logistiek en techniek. Hij is een enthousiaste sloeproeier die al jarenlang actief is in de sport, bij onder meer   de Zwarte Water Race.  Als sloeproeier heeft hij niet alleen veel kennis en ervaring opgedaan over deze sport, maar heeft hij ook geleerd hoe belangrijk teamwork en discipline zijn om succesvol te zijn in de sloeproeisport.

Naast zijn liefde voor de sloeproeisport heeft Dick ruime interesse in audio-visuele techniek en gadgets en heeft hij een succesvolle carrière opgebouwd in de logistiek. Hij heeft verschillende managementfuncties bekleed bij gerenommeerde bedrijven en heeft een brede expertise opgebouwd op het gebied van logistiek management, supply chain management en warehouse management. In zijn dagelijks werk heeft Dick zich ingezet voor het optimaliseren van logistieke processen en het verbeteren van de kwaliteit van de dienstverlening aan klanten.

Alvin Mangel is een ervaren professional met een drive voor sport, business en onderwijs. Hij is een ervaren roeier met een sportieve carrière in zowel het gladde roeien als het sloeproeien. Hij is betrokken geweest bij verschillende Amsterdamse roeiclubs als roeier, coach en (be)stuur. Naast zijn sportieve prestaties heeft Alvin ook als organisator een rol gespeeld in de ontwikkeling van de Amsterdamse Grachtenrace, een van de grootste sloeproeiwedstrijden in Nederland. Zijn brede interesse loopt van geschiedenis tot digitale transformatie en het gebruik van gadgets, iets wat hij graag in de sport toepast. In zijn dagelijks leven is hij als ondernemer werkzaam in het hoger onderwijs en het bedrijfsleven.